2023-10-09

Oryantasyon Programı

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına başlarken, Hazırlık sınıfını başarıyla tamamlayıp bölümümüze gelen öğrencilerimize yönelik olarak oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Üniversitenin işleyişi, akademik ve idari birimlerin, öğrenci işlerinin tanıtımıyla başlayan toplantıda SKS, Kariyer Merkezi, Dış İlişkiler Merkezi ve Kütüphane hakkında genel bilgiler verildi. Ayrıca, akademik sınıf danışmanlarının görev ve sorumlulukları, öğrencilerle ilgili mevzuatlar, ders müfredatı, öğrenci topluluklarına nasıl kayıt olunacağı, sosyal sorumluluk çalışmaları, burslar, NKUZEM sistemi, ulusal ve uluslararası öğrenci değişim programları, öğrenci temsilciliği sistemi, öğrenci memnuniyet anketleri, birim internet sayfalarının takibi vb. konularda bilgileri içeren Oryantasyon programı öğrencilerimizden gelen soruların yanıtlanması ile sona erdi.